PERHEKERHON RETKI TEIJON KANSALLISPUISTOON

27.5.2019 klo 10:00

MLLn perhekerhon kaikille avoin retki tänä keväänä Teijon kansallispuistoon ma 27.5. Lähtö Fiskarsin bussipysäkiltä klo 10.

Luonto-ohjelma kansallispuistossa:

Haltijapolkua pitkin kuljetaan n. 1 km matka Roosinnimen laavupaikalle, jossa nautitaan eväistä ja toistemme mukavasta seurasta.

Luonto-opastuksen aikana opas kertoo luonnosta ja luonnossa liikkumisesta. Opastuksen aikana on luontobingo, luontoaiheisia arvoituksia sekä käytetään eri aisteja luonnon havainnoimiseen.

Opastetulle kierrokselle osallistuminen on vapaaehtoista, sen sijaan voi mennä jo suoraan "leiripaikalle", katsella ja haistella kaunista luontoa omatoimisesti tai lähteä järvelle soutelemaan.

Leiripaikalla laavu, tulet ja grillausmahdollisuus.

Omat eväät mukaan:)

Retkeen sisältyy bussikuljetukset edestakaisin ja opastettu kierros "haltiapolulla" ja soutumahdollisus Mathildedahlin järvellä.

Retki on maksuton MLLn jäsenille.

Muille 10€.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: