Toimintaa lapsiperheille

Kerhotoiminnan lisäksi MLL Fiskari tukee lapsille, lapsiperheille ja nuorille suunnattuja projekteja ja harrastuksia. Olemme jalkapalloseura FC Fiskarsin Saksipotkun pääsponsori ja tuemme myös paikallisen Partiolippukunta Polariksen toimintaa sekä useita muita lapsille ja nuorille suunnattuja projekteja ja tapahtumia vuosittain. Järjestämme myös perheille suunnattuja retkiä ja teemapäiviä muutaman kerran vuodessa.

MLL Fiskari tukee myös nuorten työllistymistä suuntaamalla vuosittain varoja Fiskars Kyläseuralle, joka organisoi nuorten kesätyöllistymistä Fiskarsissa.

Tule mukaan järjestämään toimintaa!

Osa yhdistyksemme tapahtumista, retkistä ja kerhoista järjestetään vapaaehtoisvoimin. Onko sinulla retki-idea tai haluatko tehdä jo olemassa olevasta tapahtumasta entistä paremman? Haluatko kerhonvetäjäksi? Haluatko päivittää kotisivuja tai tehdä vaikuttamistyötä?

Yhdistyksen aktiivit perehdyttävät sinut yhdistyksen toimintaan ja arvoihin, joten tiedät mitä vapaaehtoisena voit tehdä ja ketkä ovat lähimmät tukihenkilösi. Yhdessä tehden tutustut moniin ihmisiin ja olet mukana tekemässä toiminta-alueestamme hyvää asuinpaikkaa lapsiperheille. Aktiivisena vapaaehtoisena voit myös osallistua MLL:n järjestämiin koulutuksiin. Voit tehdä vähän tai paljon - sen mitä sinun arkeesi mahtuu.

KERHOT OVAT KAIKILLE AVOIMIA JA MAKSUTTOMIA

Kerhojen MLL:n yhteyshenkilö Hanna Räisänen h.a.raisanen(a)gmail.com

Musiikkileikkikoulu 0-6 v.
ti klo 16.15-17.00

Isidorintie 5 as 2
Muskarissa tutustutaan yhdessä musiikkiin laulun, leikin, liikkeen ja askartelun kautta erilaisia rytmisoittimia ja rekvisiittaa hyödyntäen. Tavoitteena on tukea lapsen kehitystä, tarjota positiivisia kokemuksia musiikin parissa ja luoda yhdessä.

Ohjaajana toimii Ulrika Ekström, KM / musiikkipedagogi.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

ulrikamh.ekstrom(a)gmail.com tai puhelimitse 050 537 2948.

ma klo 10-13

Kylätila Opintie 5 (keltainen talo), Fiskars

Kaikille avoin kerho, jossa vapaata leikkiä ja puuhastelua, kahvittelua ja vertaistukea.

Alkaen 17.1.2022 klo 10.00 perhekerho tapaa Fiskarsin leikkipuistossa.

Tarjolla lämmintä juotavaa ja pientä evästä.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Bändikerho
perjantaisin

Fiskarsin koulu, musiikkiluokka, Opintie 5

Musiikki on mielekäs harrastus jossa ei tarvitse kilpailla vaan saada yhteissoitto hyvän kuuloiseksi. Kerho soveltuu vasta-alkajille ja musiikin harrastajille.

Ohjaaja Olli Kari
Ilmoittautumiset: olmeri79(a)gmail.com

Pallokerho

tiistaisin
1-3lk, klo 16-17
4-6lk, klo 17-18:30

PALLOKERHO TOISTAISEKSI ULKONA!

Fiskarin koulun liikuntasali, Opintie 5
Suorituspaineista vapaata pallottelua sekä erilaisia pelejä ja leikkejä osallistujien toiveiden mukaan.
Ohjaaja Sampo Daniel

Heppakerho maanantaisin *UUSI

Hei sinä 12-15-vuotias hevosista kiinnostunut nuori!
Ma 29.8. starttaa osallistujille maksuton nuorten oma tallikerho Brobäckissä. Osoite Brunkomin rantatie 252, Pohjankuru.
Ryhmät klo 18-19 ja 19-20
Kuusi ensiksi ilmoittautunutta/ryhmä mahtuu mukaan.

Kokoonnumme yhteensä kymmenen kertaa. Jokaisella tapaamisella on oma teemansa, jolloin harjoittelemme hevostaitoja kyseisen teeman ympärillä. Aikaisempaa hevos-tai ratsastuskokemusta ei tarvita.

Ohjaajana toimii sosiaalipedagogiseen hevostoimintaan kouluttautunut Maisa Hakanen.

Ilmoittaudu sitovasti mukaan viimeistään 15.8. sähköpostilla maisa.hakanen@gmail.com tai 0400621782.

MLL:n ylläpitämä Fiskarsin skeittiparkki on kaikkien skeittaajien ja skuuttaajien vapaassa käytössä. Toivomme, että skeittiparkilla noudatetaan toisia huomioonottavia toimintatapoja.

• Älä tuo alueelle lavoja tai muuta tavaraa.
  • Älä lainaa viereisistä kiinteistöistä mitään lupaa kysymättä.
  • Graffiteja saa tehdä ainoastaan parkin betoniseinään.
  • Ota huomioon muut skeittiparkilla olijat.
  • Skeittiparkki on tarkoitettu harrastuskäyttöön ja on ensisijaisesti tarkoitettu skeittaajille ja skuuttaajille.