TIEDOTE KERHOIHIN OSALLISTUVILLE!

MLL Fiskarsin paikallisyhdistys ry noudattaa THL:n ohjeistusta COVID-19-viruksen tartuntojen rajoittamiseksi. Koronavirus leviää ympäri maailmaa ja WHO on julistanut koronaviruksen pandemiaksi. Viranomaiset (THL) Suomessa suosittelevat toistaiseksi välttämään kokoontumisia ja harrastustoimintaa viruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

MLL haluaa asettaa lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja terveyden etusijalle ja siksi

KERHOT JATKUVAT SYKSYLLÄ KORONAPANDEMIATILANTEESTA RIIPPUEN

Lisätietoa COVID-19-viruksesta.

Miten puhua lapselle koronasta?

PERHEKERHO
ma klo 11-14

Kylätila Opintie 5 (keltainen talo), Fiskars

Kaikille avoin kerho, jossa vapaata leikkiä ja puuhastelua, kahvittelua ja vertaistukea. Tarjolla maksutta kahvia/teetä, mehua ja pientä välipalaa isoille ja pienille.

PALLOKERHO
ti klo 16.30-17.30 (4-7v.) klo 17.30-19 (8-12v.)

Fiskarin koulun liikuntasali, Opintie 5

Suorituspaineista vapaata pallottelua sekä erilaisia pelejä ja leikkejä osallistujien toiveiden mukaan.
Ohjaajat Sampo Daniel ja Rasmus Surakka.

SKEITTIKERHO
ke klo 17-19
(ala-asteikäiset) klo 19-21 (yläasteikäiset)

Vanha Aurapaja
Peltorivi 9 B (sisäänkäynti sisäpihan puolelta)

Kesäkaudella kerho kokoontuu ulkona Fiskarsin skeittiparkilla.

Ohjattua ja vapaata skeittaamista ja yhdessäoloa. Lisätietoja Olli Salmi ollielias.salmi@gmail.com

LASTEN LUOVA TANSSI
ke klo 17.30-18.30

KotiSali, Suutarinmäki 11

Luovan tanssin kerho on 3-7-vuotiaille lapsille (ja vanhemmille) iloista ja luovaa yhdessä liikkumista. Tanssiharjoitukset ovat leikillisiä ja eri ikäisille soveltuvia.

Ohjaaja tanssi-ja liiketerapeutti, Hanna Aaltonen.
Ilmoittautuminen yhteystyo@gmail.com

KUORO
to klo 13-14 (2010-2013 syntyneet) ja klo 15-16 (2007-2009 syntyneet)

Fiskarin koulu, Opintie 5

Kuorot kaikille laulamisesta kiinnostuneille. Kummassakin lauletaan perinteisiä sekä svengaavia lauluja, isompien kuorossa myös stemmat mukana.

Ohjaaja Laura Airaksinen.
Ilmoittautumiset l.airaksinen@gmail.com

TANSSIKERHO
to 17.15-18.00 ja 18.15-19.00

KotiSali, Suutarinmäki 11

Tanssiryhmät liikkumisesta ja tanssimisesta kiinnostuneille 5-8-vuotiaille. Erilaisiin tanssityyleihin tutustumista rennolla otteella.

Ohjaaja Inka Louneva inka.louneva@gmail.com

Ilmoittautuminen elinasurakka@gmail.com

BÄNDIKERHO
pe

klo 13-14 3-4lk
klo 14-15 5-6lk
klo 15-16 1-2lk
klo 17-18 yläaste

Fiskarsin koulu, musiikkiluokka, Opintie 5

Musiikki on mielekäs harrastus jossa ei tarvitse kilpailla vaan saada yhteissoitto hyvän kuuloiseksi. Kerho soveltuu vasta-alkajille ja musiikin harrastajille.

Ohjaaja Olli Kari
Ilmoittautumiset: olmeri79@gmail.com

KERHOT OVAT KAIKILLE AVOIMIA JA MAKSUTTOMIA!

Kerhojen MLL:n yhteyshenkilö Elina Surakka elinasurakka@gmail.com

Ryhtyisinkö vapaaehtoiseksi kerhonvetäjäksi?

Tule mukaan järjestämään toimintaa!

Suuri osa yhdistyksemme tapahtumista, retkistä ja kerhoista järjestetään vapaaehtoisvoimin. Onko sinulla retki-idea tai haluatko tehdä jo olemassa olevasta tapahtumasta entistä paremman? Haluatko kerhonvetäjäksi? Haluatko päivittää kotisivuja tai tehdä vaikuttamistyötä? Yhdistyksen aktiivit perehdyttävät sinut yhdistyksen toimintaan ja arvoihin, joten tiedät mitä vapaaehtoisena voit tehdä ja ketkä ovat lähimmät tukihenkilösi. Yhdessä tehden tutustut moniin ihmisiin ja olet mukana tekemässä toiminta-alueestamme hyvää asuinpaikkaa lapsiperheille. Aktiivisena vapaaehtoisena voit myös osallistua MLL:n järjestämiin koulutuksiin. Voit tehdä vähän tai paljon - sen mitä sinun arkeesi mahtuu.